(+40) 741 195 830
Sos.Vitan-Barzesti nr.7D, sector 4, Bucurest
office@business-valuation.ro

Spatiu industrial Giurgiu

Strada Gloriei 15, Giurgiu, Romania
270.000 EUR

Detalii

Proprietatea se afla in nordul orasului Giurgiu pe strada Gloriei nr.3, in zona industriala. Suprafata terenului este de 20.861 mp iar suprafata constructiilor este de 5.288 mp.

Principalele artere de circulatie strada Gloriei si Bd. Bucuresti. In zona se afla si calea ferata CFR Giugiu Nord, Manastirea Sf. Gheorghe, centru comercial Family Center, supermarketuri si alte proprietati industriale.

Amplasamentul este imprejmuit cu gard din beton si porti metalice, gard ce are o inaltime de aproximativ 1,5 m.

Pe teren se afla constructii demolabile:

  1. Cladire Post Trafo in suprafata construita de 112.5 mp. Constructia are pereti din zidarie de caramida cu acoperis tip terasa necirculabila si invelitoare din carton bituminat. Constructia nu mai are usi si ferestre, nu este racordata la electricitate iar finisajele sunt in stare avansata de degradare.
  1. Magazie produse finite in suprafata construita de 1.055 mp. Structura din beton pentru hala. Aceasta numai prezinta inchideri perimetrale, acoperis sau alte dotari si utilitati. In teren, din magazia de produse finite se mai pot observa doar stalpii de sustinere.
  1. Atelier mecanic in suprafata de 390 mp. Constructie tip magazie din zidarie de caramida cu regim de inaltime de tip P.  Acoperisul este de tip terasa necirculabila cu invelitoare din carton bituminat. Constructia nu mai prezinta usi si ferestre, nu este racordata la electricitate sau alte utilitati iar finisajele sunt in stare avansta de degradare.
  1. Constructie cu suprafata construita de 281 mp, demolabila
  2. Constructie cu suprafata de 882 mp, demolabila. Constructie de tip magazie din zidarie de caramida cu regim de inaltime P, acoperis tip terasa necirculabila cu invelitoare din carton bituminat. Constructia nu mai are usi si ferestre, nu este racordata la electricitate iar finisajele sunt in stare avansata de degradare.
  1. Hala industriala si corp administrativ. Constructia cu nivel de inaltime P+2E are sistemul constructiv din beton cu inchiderile perimetrale din zidarie din caramida si acoperis tip terasa necirculabila cu invelitoare din carton bituminat. Constructia nu mai are usi si ferestre, nu este racordata la electricitate iar finisajele sunt in stare avansata de degradare.
  2. Constructie cu suprafata construita de 405 mp, demolabila
  3. Hala demolabila