(+40) 741 195 830
Sos.Vitan-Barzesti nr.7D, sector 4, Bucurest
office@business-valuation.ro

Spatiu industrial Calarasi

Unnamed Road, Călărași, Romania
399.000 EUR

Caracteristici

  • Alte utilitati in zona
  • Curent electric

Detalii

Proprietate industriala formata din terenuri si constructii.

Terenurile propuse spre vanzare au suprafata de 12.756 mp si 8.121 mp si sunt pozitionate in nordul orasului Calarasi, cel mai mare oraș al județului și unul din cele mai importante municipii din regiunea de dezvoltare Sud., pe strada Varianta nr. 2.

Vecinatatile proprietatii: la N strada Rocadei, la S fabrica de zahar, la E spatiu industrial si la V teren viran. Zona una industriala.

Parcelele de teren au forma dreptunghiulara. Sunt acoperite cu o platforma betonata, iar accesul de face din strada rocadei, strada asfaltata.

Pe terenul cu suprafata de 12.756 mp se ragasesc urmatoarele constructii:

  • Depozit cu suprafata de 598,53 mp, baraca metalica cu acoperis tip sarpanta si invelitoare din placi de azbociment si inaltime de aprozimativ 4 metri.
  • Depozit cu suprafata de 86,05 mp. O parte a acestei constructii are inchideri perimetrale din zidarie si o parte din tabla. Acoperisul este de tip terasa necirculabila cu invelitoare din carton bituminat
  • Depozit cu suprafata de 81,63 mp, constructie de aproximativ 4 m inaltime cu sistemul constructiv din metal si inchideri perimetrale din tabla.
  • Depozit cu suprafata de 300,22 mp, constructie de tip hala din beton armat cu inchideri perimetrale din panouri prefabricate din beton si acoperis de tip cheson cu protectie termoizolatoare. Finisajele interioare sunt din tencuiala iar pardoseala este din beton si prevazuta cu santuri pentru scurgerile de apa. Constructia este racordata la electricitate.
  • Garaj cu suprafata de 209,32 mp. Constructia este de tip baraca metalica prevazuta cu usi si ferestre metalice cu geamuri simple, acoperis sarpanta si invelitoare din placi de azbociment. Inaltimea constructiei este de aproximativ 4 m.
  • Post Trafo cu suprafata de 17,96, constructie din zidarie de caramida cu acoperis tip terasa necirculabila cu invelitoare din carton bituminat. Tamplaria este din lemn cu geamuri simple.
  • Grup sanitar
  • Depozit cu suprafata de 305,02 mp. Baraca metalica prevazuta cu usi si ferestre metalice cu geamuri simple, acoperis sarpanta si invelitoare din placi de azbociment. Inaltimea constructiei este de aproximativ 4 m.

Utilitatile sunt cele specifice zonei industriale, dar proprietatea nu este racordata la ele.

Proprietatea este imprejmuita cu gard din placi prefabricate din beton, cu inaltime de aproximativ 2m.