(+40) 741 195 830
Sos.Vitan-Barzesti nr.7D, sector 4, Bucurest
office@business-valuation.ro

Showroom Otopeni

253A, Otopeni 075100, Romania
1.590.000 EUR

Caracteristici

  • Apa curenta
  • Canalizare
  • Curent electric
  • Gaze

Detalii

Spatiul comercial se afla pe  Calea Bucurestilor nr.253 A, Otopeni, judetul Ilfov si are o suprafata construita la sol de 1.524 mp. Constructia a avut destinatia de showroom auto si service.

Proprietatea are acces direct la Calea Bucurestilor (DN1), care este si cea mai importanta artera de circulatie din zona respectiva.

Zona in care se afla proprietatea evaluata este una mixta in care se afla atat spatii de birouri, spatii comeciale, spatii de agrement (WaterPark Otopeni), dar si aeroportul Henri Coanda si spatii rezidentiale.

Terenul este amenajat ca platforma betonata pe toata suprafata. Forma amplasamentului este rectangulara iar topografia terenului este plana.

Constructia are un regim de inaltime de S+P+E.

La subsol se gaseste o bucatarie, camera de centrala termica, un lift pentru masini si parcare auto. La parter este atelierul auto, magazia de piese si receptia. La etaj sunt spatiile de birouri, grupurile sanitare, un bar si o terasa deschisa.

Finisajele interioare sunt de tip premium specifice showroom-urilor auto. Instalatiile edilitare sunt specifice acestui tip de constructie, incalzirea facandu-se prin centrala proprie. Alimentarea cu apa se face din surse proprii.

Acoperisul este de tip terasa circulabila, cu pasarele de acces la instalatiile de climatizare. Partial are montate luminatoare.

Tamplaria este din aluminiu cu geam termopan. Finisajele exterioare sunt din alucobond.

Starea tehnica generala a constructiei este foarte buna.

Planuri

Amplasament

Subsol

Parter

Etaj