(+40) 741 195 830
Sos.Vitan-Barzesti nr.7D, sector 4, Bucurest
office@business-valuation.ro

Spatiu comercial ultracentral Bucuresti

Calea Victoriei 1-5, București 030021, Romania
490.000 EUR

Caracteristici

  • Apa curenta
  • Canalizare
  • Curent electric
  • Gaze

Detalii

Spatiul comercial (parter si subsol) se afla la intersectia dintre Calea Victoriei cu Splaiul Independentei, in Piata Natiunile Unite, langa Piata Unirii. Zona este una mixta in care se afla proprietati rezidentiale, spatii comerciale si institutii de interes public.

Proprietatea este alcatuita din subsol si parter, cu numere cadastrale destincte, situata intr-un bloc cu regim de inaltime S+P+8E din Calea Victoriei nr.1-5, Sector 3, Bucuresti. Beneficiaza de spatiu de expunere pe toata latura exterioara. Vizibilitatea este foarte mare deoarece aproape toata fatada este din sticla.

Spatiul de la parter are o suprafata totala de 184 mp si teren aferent constructiei cu suprafata in cota indiviza de 57,28 mp. Spatiul de la subsol are o suprafata totala de 197,34 mp si teren aferent constructiei cu suprafata in cota indiviza de 61,44 mp.

Piata Unirii reprezinta un nod de legatura intre toate zonele orasului, asadar sunt 3 statii de metrou, tramvai si alte RATB-uri care circula atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. In apropiere de proprietatea subiect se afla Unirea Shopping Center, Curtea de Apel Bucuresti, Judecatoriile 1,3,4 si 5 si Centrul Istoric al Capitalei, cu numeroase locuri de petrecut timpul liber.

Ca si vecinatati putem observa la nord palatul CEC, la sud Raul Dambovita, la est cladiri de locuinte rezidentiale si la vest mici spatii comerciale si Judecatoria Sectorului 3. Cele mai importante artere de circulatie din zona sunt: Splaiul Independetei, Calea Victoriei, Bd.Libertatii si Bd. Unirii.

Accesul la proprietate este facil si se poate intra atat de pe Calea Victoriei cat si de pe Spaiul Independentei.

Sistemul constructiv al blocului din care face parte si spatiul comercial este pe cadre din beton armat, cu acoperis si invelitoare din tabla. Spatiul este liber, se poate viziona oricand.

Planuri